•  |

Recepty

Gnocchi so špenátom a morčacím mäsom

Na prípravu budete potrebovať tieto suroviny:

  • 15Og morčacie prsia
  • 100g zemiakové kúpne gnocchi
  • 200g špenátu (mrazený alebo čerstvý)
  • 20g parmezánu
  • 1dcl smotany na šľahanie
  • 3 strúčiky cesnaku
  • 2PL oliv.olej
  • soľ a mletý peper

Príprava surovín:

MORĆACIE PRSIA :

pokrájajte na tenké pásiky zľahka rozklepte, osoľte a okoreńte.

ZELENINA:

Cesnak pokrájajte na malé plátky

Čerstvý špenát opláchnite a natrhajte na malé kúsky.

PARMEZÁN :

Nastrúhajte na jemno.

Postup:

Gnocchi uvarte podľa návodu na sáčku.

Do rozpálenej panvice dajte 1pl oleja, vložte morčacie prsia a orestujte z každej strany až kým nebude mäsko pekne opečené. Vyberte mäsko z panvice a odložte bokom.

Panvicu vytrite papierovou utierkou, pridajte 1pl oleja a orestujte cesnak cca 1 min. k cesnaku pridajte natrhany špenát a nechajte ho spariť spolu s cesnakom.

Keď je špenát sparený, pridajte k nemu do panvice smotanu a nechajte ju zohriať, potom pridajte nastrúhaný parmezán, osoľte,opeprite podľa chuti a miešajte až kým sa syr nerozpustí. Odstavte, prelejte do mixéra a rozmixujte na krémovú konzistenciu.

Omáčku vylejte na tanier, na stred taniera uložte uvarené gnocchi a na ne zasa opečené mäsko.

Viď. obrázok

Dobrú chuť.

Poznámka:

Uvedené gramáže v receptoch sú prispôsobené konkrétne na moju osobu.

Ak ste môj klient tak dodržiavajte gramáže podľa svojho stravovacieho plánu pre dosiahnutie požadovaného výsledku.

Ak nieste ešte klientom a máte záujem dozvedieť sa aké gramáže sú vhodné pre vás, aby ste dosiahli požadovaný výsledok vo vašej premene, kontaktujte ma.

Rád  pomôžem.

Gnocchi so špenátom a morčacím mäsom