Recepty
Gnocchi so špenátom a morčacím mäsom
Na prípravu budete potrebovať tieto suroviny:
- 15Og morčacie prsia
- 100g zemiakové kúpne gnocchi
- 200g špenátu (mrazený alebo čerstvý)
- 20g parmezánu
- 1dcl smotany na šľahanie
- 3 strúčiky cesnaku
- 2PL oliv.olej
- soľ a mletý peper
Príprava surovín:
MORĆACIE PRSIA :
pokrájajte na tenké pásiky zľahka rozklepte, osoľte a okoreńte.
ZELENINA:
Cesnak pokrájajte na malé plátky
Čerstvý špenát opláchnite a natrhajte na malé kúsky.
PARMEZÁN :
Nastrúhajte na jemno.
Postup:
Gnocchi uvarte podľa návodu na sáčku.
Do rozpálenej panvice dajte 1pl oleja, vložte morčacie prsia a orestujte z každej strany až kým nebude mäsko pekne opečené. Vyberte mäsko z panvice a odložte bokom.
Panvicu vytrite papierovou utierkou, pridajte 1pl oleja a orestujte cesnak cca 1 min. k cesnaku pridajte natrhany špenát a nechajte ho spariť spolu s cesnakom.
Keď je špenát sparený, pridajte k nemu do panvice smotanu a nechajte ju zohriať, potom pridajte nastrúhaný parmezán, osoľte,opeprite podľa chuti a miešajte až kým sa syr nerozpustí. Odstavte, prelejte do mixéra a rozmixujte na krémovú konzistenciu.
Omáčku vylejte na tanier, na stred taniera uložte uvarené gnocchi a na ne zasa opečené mäsko.
Viď. obrázok
Dobrú chuť.
Poznámka:
Uvedené gramáže v receptoch sú prispôsobené konkrétne na moju osobu.
Ak ste môj klient tak dodržiavajte gramáže podľa svojho stravovacieho plánu pre dosiahnutie požadovaného výsledku.
Ak nieste ešte klientom a máte záujem dozvedieť sa aké gramáže sú vhodné pre vás, aby ste dosiahli požadovaný výsledok vo vašej premene, kontaktujte ma.
Rád pomôžem.